Det går fort nå til å bli ett år røykfri, jeg har intet sug i det hele tatt etter en sigarett.

Det viktigste for meg har vært at utstyret jeg damper med er skikkelig og gir god smak. Det siste året har jeg testet mange forskjellige typer av utstyr, noen gir skikkelig god fyldig smak, andre gir en svak til ingen smak.

Den aller beste jeg har hatt, er itazte mvp boksen, nydelig sak.

Jeg kjøper alt av utstyr til damping via nosmoke.no Det er billig, de er raske til å behandle ordrene, kundeservicen er topp, jeg vil absolutt anbefale at man legger noen kroner ekstra i godt utstyr med en gang, istedet for å sitte med elendig utstyr, dårlig smak, med ett resultat i dårlig erfaring.

itazte

Jeg bruker da en vanlig 1.6ml tank, og god jordbær smak, greit at dette batteriet koster litt, men den har holdt i ett år, den har vært med meg hele veien, og lager en nydelig smak på dampen. Den «ulovlige» juicen kjøper jeg via england, man har lov til å importere «medisiner» til eget bruk for inntil så og så lang tid (tror det er 3 måneder).