Det gikk plutselig opp ett lys for meg… Hadde ikke jeg en nettside / blogg? åjoda, den lå her den, ikke oppdatert siden 2015 tror jeg, så det var på tide å få inn litt informasjon igjen.

Bloggen / siden har jo vært primært angående min hobby som er IT, samt damping / e-sigaretter. Hva har skjedd de siste 3 årene? Jeg sluttet i NoSmoke, og startet mitt eget firma MyJuice AS. Drev MyJuice i ca halvannet år før jeg solgte det firmaet, det ble rett og slett for tungt å drive det. April 2016 ble jeg arbeidsufør, det viser seg at jeg har en nerve som er i konstant klem i ryggraden ved L5, samt en nerve som «titter innom» her og der når den føler for det, noe som gjør at jeg har sånn passe greit med smerter. Har jo da egentlig hatt disse problemene i alle år, men det var ikke før jeg byttet lege at det faktisk ble undersøkt litt dypere. Legen sendte meg på full «EU-Kontroll» herunder MR røntgen, blodprøver, EKG etc etc. (Hvorfor jeg ikke byttet lege før skjønner jeg ikke, for den gamle legen mente at det bare var å bite seg igjennom hverdagen).

I samme tid (Januar 2016) kom plutselig ungene innom, mor hadde mistet huset sitt grunnet manglende betalinger og de hadde ikke noen plass å bo. Det ble iverksatt en del tiltak, eldstemann klarte seg selv, så jeg fokuserte hovedsaklig på de to yngste, skaffe en oversikt over status med tanke på sykdom etc. Vi var alle i den tro at den ene var ferdig utredet for asbergers, men litt graving viste at mor ikke hadde fulgt opp ting, så det ble satt igang utredninger. Nå jobber min yngste sønn på (trommevirvel) NoSmoke, merkelig hvordan esigaretter og damp har blitt en stor del av livet mitt ? 😉 Så stor del at jeg får mine egne barn til å jobbe med hobbyen min :). Til tross for at ryggen konstant hyler, så kjeder jeg meg lett hjemme, så det forekommer at jeg stikker ned på nosmoke en tur, slår av en prat med gamle kollegaer. Det fine med en tur ned dit, er at jeg får bekreftet hvorfor jeg er ufør, jeg ønsker jo å hjelpe til litt, så jeg tar kanskje tak i ett par ordre og plukker litt, og poff så må jeg bare få satt meg. Men det morsomme er å se hvordan min sønn med asbergers blir tatt imot av gutta på NoSmoke, han føler seg inkludert, han klarer seg fint, jobber litt tregere enn de andre, men alle har en god tone og alt er topp.