sigarett

 

Det er jo fredag, og da drikker jeg som regel om ikke det er noen hindring, som arbeider i ett tømrer firma så merker man mye røyklukt rundt seg (håndtverkere generelt sett står nesten alltid med en sneip i kjeften, så man lukter jo noe kjent hele tiden), så i kveld fikk jeg den geniale ide å faktisk ta meg en sigarett, for jeg har jo enda noen sigaretter liggende etter at jeg gikk over til esigarett, det var vel på sin plass etter 2 måneder sigarett fri, og til min ekstremt store forbauselse så var vanlig sigarett nå rett og slett kvalmende, det var helt ekstremt, jeg sitter nå 10-15 minutter etter og har en ekkel ettersmak i munnen, det fikk meg til å tenke helt tilbake til aller første gang jeg hadde meg en røyk / sigarett, det smakte jævlig, men den gang så var vel det såkalte «gruppepresset» som fikk en til å fortsette , for man skulle jo ikke være feig, men for min del så stoppet det etter 3 trekk, det var like før jeg kasta opp, jeg sitter med dels oppkast følelse enda. og NÅ, virkelig NÅ så føler jeg sterkere enn noen gang at valget om esigarett er helt korrekt…..

Jeg sender en utrolig stor takk til NoSmoke.no

som fikk meg til å innse at det var på tide å slutte med dette tullet som ødelegger hele livet, og heller gå over til noe fornuftig som esigarett. 🙂

itazte_mvp